Të gjitha kategoritë

Vakum pa kabllo 4 në 1 A17

Fshesë me korrent me vakum, Fshesë me korrent pa kabllo, 21 Kpa Fshesë me korrent të fuqishëm pa kabllo me bateri të shkëputshme 50 minuta, filxhan i madh pluhuri, fshesë me korrent për qilim në dysheme me dru të fortë Flokët e makinave për kafshë shtëpiake

Vakum pa kabllo 4 në 1 A17

Pajisje shtëpiake, shtëpi e pastër, e aftë për t'u përdorur në dysheme të fortë, qilim, divan, kolltukë, perde, karrige dhe shumë sipërfaqe të tjera në shtëpi dhe mund të pastrojë pluhurin, flokët, letrën, copat e ushqimit, flokët e kafshëve shtëpiake dhe disa mbeturina të tjera të jetës.

Aksesore ne paketim

Shpërndarja

Parametri i produktit
* Dimensioni i njësisë 230*220*1090mm (me tub dhe furçë)
* NW/GW 1.35KG / 3.2KG
* Ngjyrë Ngjyra e injektimit
* Tensioni i hyrjes 25.9V (Li-jon) - 7 qeliza
* Fuqia nominale 250 W BLDC(300 W,350 W BLDCështë në dispozicion)
* Kapaciteti i rezervuarit të pluhurit 0.9L
* Filtri HEPA e larë
* Kapaciteti i baterisë Li-jon 2200mAh
* Koha e karikimit 4 ~ 5 orë
* Kontrolli i shpejtësisë Shpejtësi 3
* Vakum 7 kpa ose 21 kpa
* Koha e punes 15 minuta me shpejtësi të lartë
25 minuta me shpejtësi mesatare
50 minuta me shpejtësi të ulët
* Ekran LED Treguesi inteligjent për fuqinë e baterisë, bllokimin e furçës dhe pluhurin plot

Plotësoni informacionin tuaj

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na dërgoni me email dhe ne do t'ju përgjigjemi menjëherë

Kontaktoni

Ju lutemi na kontaktoni për çdo pyetje ose konsultim

Kategoritë e nxehta