Të gjitha kategoritë

Fshesë me korrent me shkop dhe dore, e përshtatshme A15

Fshesë me korrent pa kabllo, Fshesë me korrent e lehtë për përdorim në shtëpi dhe makinë, 21000pa me filtër HEPA për tapetin në dysheme të fortë, fabrikën e kafshëve shtëpiake dhe qimeve, 22.2V 250W BLDC

Fshesë me korrent me shkop dhe dore, e përshtatshme A15

me ekran LED, shkop të përshtatshëm dhe fshesë me korrent pa kabllo, Fshesë me korrent me korrent, e lehtë me thithje të fuqishme, përdorim në shtëpi dhe makinë, 25.9 V, 250 W BLDC 21 kpa Kinë Furnizuesi

Litium i shkëputshëm dhe me kapacitet të madh
Aksesore ne paketim
padefinuar
padefinuar
Parametri i produktit
* Dimensioni i njësisë 230*220*1090mm (me tub dhe furçë)
* NW/GW 1.4KG / 3.2KG
* Tensioni i hyrjes 22.2 V (Li-jon)
* Fuqia nominale 250 W (BLDC)
* Kapaciteti i rezervuarit të pluhurit 0.8L
* Filtri Ultra sfungjer ose HEPA që lahet
* Kapaciteti i baterisë Li-jon 2200mAh
* Koha e karikimit 4 ~ 5 orë
* Vakum 21 kpa me shpejtësi të lartë 7 kpa me shpejtësi të ulët
* Koha e punes 12 minuta me shpejtësi të lartë 30 minuta me shpejtësi të ulët

Plotësoni informacionin tuaj

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na dërgoni me email dhe ne do t'ju përgjigjemi menjëherë

Kontaktoni

Ju lutemi na kontaktoni për çdo pyetje ose konsultim

Kategoritë e nxehta