Të gjitha kategoritë

Smart Stick Cordless vakum A22

Fshesë me korrent me vakum, Fshesë me korrent inteligjent pa kabllo, 18 Kpa Fshesë me korrent të fuqishëm me shkop me kohë funksionimi 40 minuta, Fshesë me korrent për Shkallët e qilimit në dysheme me drurë, Flokë për kafshë shtëpiake

Smart Stick Cordless vakum A22

Pajisje shtëpiake, shtëpi e pastër, e aftë për t'u përdorur në dysheme të fortë, qilim, divan, kolltukë, perde, karrige dhe shumë sipërfaqe të tjera në shtëpi dhe mund të pastrojë pluhurin, flokët, letrën, copat e ushqimit, flokët e kafshëve shtëpiake dhe disa mbeturina të tjera të jetës.

pikat e shitjes-2

Aksesore ne paketim

分布图(2)

Parametri i produktit
* Dimensioni i njësisë 287*93*204mm
* NW/GW 1.05KG/2.2 kg
* Ngjyrë Ngjyra e injektimit
* Tensioni i hyrjes 14.8V (Li-ion) -4Qelizat
* Fuqia nominale 150 W BLDC
* Kapaciteti i rezervuarit të pluhurit 0.35L
* Filtri Multi ciklon +HEPA e larë
* Kapaciteti i baterisë Li-jon 2600mAh
* Koha e karikimit 3~4orë
* Kontrolli i shpejtësisë 2Shpejtësi
* Vakum 7 kpa ose18AKP-ja
* Koha e punes 15 minuta me shpejtësi të lartë
40 minuta nëECOshpejtësi
* Ekran LED Treguesi inteligjent për fuqinë e baterisë, bllokimin e furçës dhe pluhurin plot

Plotësoni informacionin tuaj

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na dërgoni me email dhe ne do t'ju përgjigjemi menjëherë

Kontaktoni

Ju lutemi na kontaktoni për çdo pyetje ose konsultim

Kategoritë e nxehta