Të gjitha kategoritë

RRETH NESH

Suzhou AZA e pastër
Electric Technology Co., Ltd

Është një prodhues dhe eksportues profesional i pastrimit
Pajisje

Kompania Hyrje

Suzhou AZA Clean Electric Technology Co., Ltd, është një kompani e shquar e fshesave me korrent, dhe e specializuar në zhvillimin e produktit, prodhimin dhe kontrollin e cilësisë. Ajo u themelua në vitin 2009, dhe ndodhet në Suzhou, një qytet i bukur pranë Shangait.

Kompania mbulon një sipërfaqe prej 10000 metrash katrorë, duke përfshirë fabrikën e derdhur me injeksion, fabrikën e montimit dhe laboratorin. Dhe të ketë certifikimin e standardeve komerciale dhe sociale BSCI dhe certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO 9001 Tani zotëron kapacitet vjetor prej 1,000,000 QV me 4 linja montimi dhe më shumë se 150 staf profesional të angazhuar plotësisht. Dhe gjithashtu ka një ekip të nivelit të lartë profesional dhe teknik, pajisje të përparuara të prodhimit të fshesës me korrent dhe pajisje testimi.

Produktet kanë kaluar certifikimin ndërkombëtar UL / ETL / GS / CE / CB / RoHS / EMC / LVD. Dhe shitje të nxehtë në Evropë, Amerikë, Australi, Azi dhe vende dhe rajone të tjera. Ata vlerësohen shumë nga klientët në të gjithë botën.

Mund të sigurohet bashkëpunimi OEM dhe ODM. Mirë se vini të na vizitoni dhe keni një bashkëpunim të mirë.

Historia e Zhvillimit

Produktet tona shiten mirë në Evropë, Amerikë, Australi, Azi dhe vende dhe rajone të tjera. I vlerësuar shumë nga klientët në të gjithë botën.

Historia e Zhvillimit
2009

U gjet fabrika e injektimit në Suzhou dhe furnizuesit e pjesëve të injektimit. Me makineritë e injektimit 9 copë, ne furnizojmë 10,000 copë injeksione në ditë. Kjo përvojë na bën të dimë më shumë për industrinë dhe të mbledhim më shumë informacion rreth zinxhirit të furnitorëve.

2010

Filloi biznesin e eksportit dhe importit, dhe ngriti zyrën dhe ekspozitën e vet

Ne bashkohemi në Alibaba për të furnizuar fshesë me korrent dhe për të fituar furnizuesin e arit në alibaba. Ne gjithashtu marrim pjesë në Panairin e Kantonit dhe panaire të tjera për të zhvilluar më shumë klientë.

2016

Faleminderit për mbështetjen e klientëve, ne krijojmë fabrikën e vet të prodhimit në Suzhou.

Fabrika ka 2 linja prodhimi me më shumë se 11 copë produkte. Dhe ne zhvillojmë departamentin e marketingut, departamentin e R&D, departamentin e prodhimit, departamentin e SC dhe departamentin administrativ, totalisht 80 staf.

Në këtë vit, ne zhvillojmë 4 copë produkte të reja. Merrni gjithashtu porosinë Electrolux dhe ALDI, të cilat na bëjnë më shumë përvojë me porosinë e promocionit dhe klientin e markës.

2017

Kaloni në bazën tonë të re, godinën e re me 2 kate. Gjithsej ka 4 copë linja prodhimi, 150 copë staf dhe 18 copë produkte. Kushtojini fshesës me korrent, ne shtojmë 20 copë klientë të rinj.

2019

Përqendrohuni te fshesa me korrent dhe klienti online, ne zhvillojmë tubin teleskopik për fshesë me korrent, i cili ndihmon klientin tonë të kursejë 3 dollarë për copë dhe të marrë 50% të tregut. Na ndihmon të jemi ndërmarrje të rregulluara në vitin 2019.

2020

Krijo Laboratorin tonë dhe kemi më shumë se 15 copë makineri testimi të posaçme për fshesë me korrent dhe fshesë me korrent, përfshijnë makinën e testimit të performancës, makinën e testimit të besueshmërisë së produktit, testin e jetës së motorit, makinën e testimit të besueshmërisë së furçave. Gjithashtu Laboratori ABR, ai Simulon skenarët e përdorimit të klientit kryen teste aplikimi të besueshmërisë.

Nderi ynë

Cilësia është më e rëndësishme se sasia

BSCI
EMC
GS
ISO9001
LVD
REACH
RoHS
UN38.3
Certifikata e transportit detar

Partnerët me pakicë

Ne kemi shitje të nxehta në Evropë, Amerikë, Australi, Azi dhe vende dhe rajone të tjera. Ata vlerësohen shumë nga
Klientë në të gjithë botën.

Partnerët me pakicë

Produktet Kryesore

Kontaktoni

Ju lutemi na kontaktoni për çdo pyetje ose konsultim

Kategoritë e nxehta