Të gjitha kategoritë

Shërbime

Ne Përpiqemi Për të
Ndërtoni markën tonë

Krijoni marka të pavarura në internet dhe përdorni markat në internet
Drejtoni shitjet jashtë linje.

ORIGINAL PAJISJET Prodhuesi

Metoda e prodhimit përparon në dërgesë ku blerësi merr synimin e zhvillimit dhe prodhon produktin e përfunduar me markën tregtare të blerjes. Kostoja e prodhimit mund të reduktohet pasi blerësi nuk ka nevojë të pajiset me objekte prodhimi.

ORIGINAL PROJEKTIMIT Prodhuesi

Zhvillimi i prodhuesit - ku kompania prodhuese zhvillon, dizajnon produkte me markën tregtare të blerësit sipas kërkesave të blerësit. Është një sistem që realizon shërbim total për të gjitha proceset që nga planifikimi i produktit deri te zhvillimi, prodhimi, menaxhimi i cilësisë dhe shpërndarja e bazuar në teknologjinë pronësore dhe kapacitetin e kompanisë prodhuese.

OBJEKTIVI YNË

Shpresojmë të bëjmë produkte që klientët tanë
Janë të kënaqur me

Dizajn personal

PËRPRONI TË BUILD E JUAJT BRAND

Kompania ka regjistruar me sukses shumë marka tregtare të brendshme dhe të jashtme në Kinë, Shtetet e Bashkuara, Bashkimin Evropian dhe vende të tjera. Markat tona operojnë në mënyra të ndryshme në butikë të nivelit të lartë, supermarkete, ndërmarrje të tregtisë elektronike ndërkufitare dhe dyqane me një ndalesë në natyrë. Duke u fokusuar në projektimin, zhvillimin dhe inovacionin e markave të pavarura, janë formuar një numër i madh produktesh lider me të drejta të pavarura të pronësisë intelektuale, konkurrencë me cilësi të fortë dhe vlerë të shtuar të markës së lartë për të na ndihmuar të kapim zinxhirin e vlerave të nivelit të lartë.

Krijoni marka të pavarura në internet dhe përdorni markat në internet për të nxitur shitjet jashtë linje.

Ne fokusohemi në një seri produktesh me fshesë me korrent, zgjerojmë kategoritë e produkteve në mënyrë horizontale dhe u ofrojmë klientëve më shumë zgjedhje. Ne krijuam një departament të funksionimit të markës dhe një qendër kërkimi dhe zhvillimi në Suzhou. Ne planifikojmë të krijojmë magazina jashtë shtetit në Shtetet e Bashkuara për të furnizuar mallra drejtpërdrejt për shitësit lokalë me shumicë, në mënyrë që të shmangim tarifat shtesë të ngarkuara nga ndërmjetësit.

Kontaktoni

Ju lutemi na kontaktoni për çdo pyetje ose konsultim

Kategoritë e nxehta